Onze contactberoepen worden verplicht om voorlopig alleen op afspraak te werken.
Bij het maken van een afspraak moet een klant geen klachten hebben die kunnen duiden op corona.

Veel gestelde vragen

Is het pijnlijk?
– Door de laser voelt het alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Dankzij onze koelsysteem in de laser wordt de huid direct gekoeld en is de behandeling goed te verdragen en pijnloos.

Waarom mag je niet meer epileren of waxen?
– Omdat dit ervoor zorgt dat er geen haren in de haarzakjes aanwezig zijn die voor het laseren juist nodig zijn om de voedingsbodem te vernietigen. Scheren mag wel.

Mag je in de zomer laseren?
– Over het algemeen kunt u in de zomer doorbehandeld worden. Het is wel erg belangrijk om de huid goed te beschermen tegen uv-stralen / zon door middel van een spf factor 50.s

Hoeveel behandelingen heb je nodig voor optimaal resultaat?
– De haren in de huid kent verschillende groeifases, omdat de haren alleen in de haren alleen in een specifieke groeifase vernietigd kunnen worden, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Met tussenpozen van 4-6 weken afhankelijk van het gewenste resultaat adviseren wij gemiddeld tusssen de 5 en en 8 behandelingen voor 90% reductie van haren.

Ben ik 100% haarvrij na mijn behandelingen?
– Nee, de haarzakjes die vernietigd worden kunnen geen haar meer produceren. U kunt er van uitgaan dat circa 90% haarreductie, meer dan dit is ook niet realistisch om te wensen.

TOP