Onze contactberoepen worden verplicht om voorlopig alleen op afspraak te werken.
Bij het maken van een afspraak moet een klant geen klachten hebben die kunnen duiden op corona.

Beoordeel ons

We zijn benieuwd naar uw ervaring in onze laser kliniek. Bent u tevreden over onze service? Heeft u verbeterpunten waar wij van kunnen leren? We horen het graag van u!

De gegevens die u invult (behalve uw naam) zijn niet op deze website zichtbaar. Zij kunnen alleen door ons worden gebruikt als wij op uw reactie willen reageren. Anonieme reacties zullen niet worden vertoond.

Benieuwd wat andere bezoekers van onze service vinden? Klik dan hier.


Klanten over ons

Imran - 19/05/2021
Hoihoi ik wou even doorgeven dat ik super tevreden ben met mijn eindresultaat! De medewerkers laten je absoluut op je gemak voelen wat zeker een pluspunt is, en werken zeer vakkundig en professioneel! Mijn complimenten. Oh en ik zal deze Laserkliniek zeker aanraden aan mijn vrienden en collega's. Nogmaals hartstikke bedankt🥰
Bouchra - 20/05/2021
Ondanks dat ik te laat kwam door drukte alsnog goed en vriendelijk geholpen door Chida. Ik heb de botox behandeling genomen en mijn haren in model laten knippen. Mijn haar was echt dood door alle hitte tangen die ik altijd gebruikte. Na de botoxbehandeling voelde ik al een enorme verschil. Het voelde enorm zacht aan. Ze heeft mijn haar ook heel mooi in model geknipt. Tijdens het wachten van de botox behandeling wordt er drinken aangeboden. Kortom heel gastvrij en vriendelijk personeel. Mijn complimenten ook aan kapster Chida, gouden handjes heeft ze.
Saloua - 21/05/2021
Top, top en nog eens top! Professioneel, klantvriendelijk en flexibel. Bedankt voor de fijne behandelingen.
Romaissa - 25/05/2021
Super tevreden met mijn haar ! Ik zie gelijk dat het glans is ! En super lieve dames dankjulliewel!!!🥰
Saida - 03/06/2021
Vandaag mijn allereerste laserbehandeling bij cinostyle gehad en was best zenuwachtig. Degene die me gelaserd heeft was echt een lieve vrouw die goede uitleg erbij gaf. Het was ook echt pijnloos Dankjewel en tot snel weer!
Aicha - 10/07/2021
Zeer tevreden met mijn resultaat. Het personeel is ook super vriendelijk. Ik raad zeker aan om je hier te laten behandelen
Intissar - 10/07/2021
Leuke plek om je summer ready te maken!!
Zineb taleb - 10/07/2021
The place to be, to be hair free! Super vriendelijk personeel👌😘
Hajar - 10/07/2021
10/10: hele lieve mensen, na 1 behandeling al zo goed als haarloos. Niet lang wachten! Echt geweldig , zeker een aanrader!!!
Nisrine - 10/07/2021
Klantvriendelijkheid is top! Ben zeer tevreden over me behandelingen. Wat een aanrader
Mariam - 11/07/2021
Leukste baliemedewerkerster staat er in het weekend😁 Super gezellige salon en iedereen is vriendelijk en de behandelingen zijn top!!
Karima - 29/10/2021
Ik ben tot nu toe 2x geweest. En ik voelde gelijk een warme welkom. Wat een geweldige team hebben jullie. Heel geruststellend en lief. En niet te vergeten de resultaat die ik nu al heel goed zie. Jullie hebben een tevreden klant erbij. Dat Allah SWT jullie rizq mag vergroten.
Dounia El Arrasi - 21/01/2022
Super tevreden met de haar Botox behandeling me haar voelt super zacht aan. Meer volume in me haar, goeie service, aardig personeel. Mocht ook tussen door 1 oksel laseren zodat ik kon kijken wat ik er van vond. Meteen een afspraak gemaakt voordat de actie niet meer geldig is. Super tevreden top kliniek.
Dalila - 22/01/2022
De ervaring met zowel het consult als de behandeling zijn zeer positief. Erg kundige artsen en medische staf. Zij zijn er voor jou en dat merk je aan alles. Voelde mij gehoord en zij begrepen mijn eisen / wensen. Tijdens het consult krijg je ook een goed en eerlijk advies over wat wel en ook niet mogelijk is. De behandeling was pijnloos! Ik voelde me ook zeer op me gemak.
Desiree - 23/01/2022
Beste laserkliniek CINOSTYLE normaliter laat ik geen revieuw achter maar omdat jullie zo goed zijn als laserkliniek wil ik jullie bedanken en iedereen aanraden man of vrouw om bij jullie te komen laseren alles staat bij jullie hoog in de vaandel hygiëne, klantvriendelijk, intake, advies enz. Ben super blij dat ik die stap naar jullie toe hebt gemaakt en dank zei jullie advies en magische apparaat ben ik bijna haarvrij. Lets come summer ☀️🏖👙
Maryam Choukri - 27/01/2022
Wat ben ik vandaag door een fantastische dame geholpen Lolita. Professioneel en stelde mij zo op mijn gemak. Ik heb een fijne, aangename behandeling gehad. We hebben gelachen en gepraat. Hoop stiekem de volgende keer weer door haar behandeld te worden! Zo maakt het de trip van Amsterdam naar Rotterdam minder zwaar! De rit meer dan waard! Toppers! Allemaal zo professioneel! Complimenten aan Cino die iedereen altijd verwelkomt. Warme groet Juf mimi
Filiz - 27/01/2022
Met 1 woord een: TOP service en raad het iedereen aan.
Oufila - 27/01/2022
Ik heb al jaren een naar ervaring gehad bij een laser kliniek in Amsterdam. En dit koste mij veel moed om me ergens anders te laten laseren. En sinds ik mij bij Laserkliniek Cinostyle laat laseren kan ik hun bij iedereen aanraden wat een gastvrijheid en professionaliteit. En daarnaast ben ik door een echte topper van een vrouw seloua geholpen die mij keer op keer op mij gemak stelde en behandeld, Erg hygiënisch gaat ze te werk. Ze geeft op al je vragen een antwoord en adviseerd je ook erg goed. Toppertje. Ik ben al voor 75% haarvrij na mijn 6 behandeling. Mensen ze zijn zeker aan te raden als je haarvrij wilt zijn twijfel dan niet en laat je Laseren door LASERKLINIEK Cinostyle.
Derya Ozugur - 27/01/2022
İk ben eerder bij 2 andere klinieken geweest zonder gewenst resultaat. Via een vriendin ben ik bij cinostyle terechtgekomen. Hier ben ik echt tevreden. Elke keer word ik opgevangen met een grote glimlach en een nog grotere professionaliteit. Het is er altijd schoon, hygienisch en de medewerkers geven je altijd het gevoel dat je bijzonder bent. Dankjulliewel!
Soumaya - 28/01/2022
Top
Chahinaze - 28/01/2022
Super! Ben blij met de resultaten van de laserbehandeling. Nooit zover gekomen met andere laserapparaten.
irem - 30/01/2022
super aardige medewerkers! er word met je gezellig gekletst tijd gaat zo voorbij mooi resultaat voor een laag prijs en zeker pijnloos. Ook word er hygenisch gewerkt zeker een tien waard :)
Mina - 01/02/2022
Ik ben super goed behandeld, ik ben eerder gaan laseren waar ik geen resultaat boekte. Na een lange break, ben ik vanaf 0 begonnen bij cinostyle, en bij de 1ste behandeling zag ik meteen al kale plekken. Ik begon met 1 fullbody sessie omdat ik te sceptisch was. Toen ik na de eerste behandeling al kale plekken zag, ben ik meteen een pakket gaan aanschaffen. Ik zit nu op behandeling 4 en ben voor 80% haar vrij. De dames zijn er zo lief, het is echt een moment rust en gezelligheid bij ze in de kliniek
Hajar - 02/02/2022
Ik heb al een paar behandelingen gehad en zie al heel veel resultaat. Hele lieve personeel ze ontvangen je met open armen. Echt een aanrader
Ahlaam - 29/03/2022
Ik laat eigenlijk nooit reviews achter maar hier doe ik het wel voor! Ben inmiddels 2 keer behandeld. Ik zag na de eerste keer al echt een verschil! Ik ben supertevreden de dame die me heeft geholpen heet atika en wat een prachtmens is dat toch!! Supercomfortabel voel ik me bij dr en ze is echt geweldigggg top en topbehandeld door haar!! Ik raad iedereen aan om bij cinostyle te laseren!!
Hajar - 26/06/2022
Zeker een aanrader na paar behandelingen zeer tevreden!! En ook nog eens Topp medewerkers
TOP